Når rammerne skaber det rette nærvær

MØDER & KONFERENCER

Møder eller større konferencer

Hotel Lautrup Park har de perfekte rammer til møder, konferencer eller større forsamlinger. Vi kan facilitere konferencer op til 120 personer og arrangementer op til 180 personer og vægter service meget højt.
Det vigtigste er, at I som virksomhed kan koncentrere jer om indholdet på dagen – så tager vi os af alt det andet, der fuldender arrangementet og giver værdi for jer som arrangører og – vigtigst – for jeres deltagere.
Fleksibilitet er nøgleordet. Alle vores mødepakker kan suppleres eller ændres, så de passer til netop jeres individuelle arrangement.

mødepakker efter jeres behov og ønsker

Ingenting mangler

Vores møderum er altid fuld equiperet med alt hvad I skal bruge for at afholde et godt møde.

I alle rum er der sørget for:
  • AV-udstyr
  • Teknikerbistand, hvis teknikken driller
  • Notat-redskaber efter behov
  • Altid frisk kaffe og vand på kanden
  • Smoothies i forskellige smagsvarianter

Gæste anmeldelse:

”Jeg har i mange år benyttet mig af Hotel Lautrup Park, der ligger centralt og tæt på vores hovedkontor i Topdanmark. Jeg har et meget fint samarbejde med stedets reception, der altid er imødekommende og hjælpsomme – også når jeg skal booke overnatninger med kort varsel. Den gode relation er vigtig i et godt samarbejde. Stedet har mine bedste anbefalinger”.

Lars Wulff, salgsdirektør, Topdanmark

Kreativ sparringspartner til events og teamwork

Mangler I den kreative event på jeres dag, der netop får rystet folk sammen, smilet frem på læben og sammenholdet optimeret, så står vi klar til at hjælpe. Hotel Lautrup Park er omgivet af muligheder for at sammensætte den perfekte event til jer, så tag endelig en snak med os om mulighederne.

Ring til Claus Brunse på telefon 44 68 10 00 eller send en forespørgsel nedenfor – vi er klar til at hjælpe.

Kontakt

Brug nedenstående formular for at kontakte os eller send en mail til hotel@lautruppark.dk.