Service og godt humør

TEAMET & HISTORIEN

En oase i storbyen

I 2014 blev Claus Brunse hoteldirektør på Hotel Lautrup Park og havde én mission med stedet: at skabe rum for alle sanser.
Gode dufte fra et velfungerende køkken, rar musik i ørerne og gennemtænkt indretning, som også er smuk for øjet..

”Man skal føle sig hjemme, selv om man er ude, når man besøger vores hotel.”

Service har højeste prioritet

Om I er gæster til den store fest, koncentrerede mødedeltagere, afholder firmaevent eller nyder en middag for to – så er det vigtigt for os, at I altid føler jer godt tilpas under opholdet.
Hos Hotel Lautrup Park gør vi alt for, at I får den fuldendte oplevelse af vores service, da vi lever og ånder for, at vores kunder er tilfredse.

Rum for den god stemning

Det er vigtigt, at kolleger trives i deres job på hotellet. Vi laver derfor løbende interne workshops og arrangementer netop for at styrke det gode fællesskab, da det smitter af på vores humør.
Det kan mærkes hos de kunder, vi servicerer.

Den gode trivsel styrker fællesskabet..

Bæredygtigt inventar

Hos Hotel Lautrup Park nyder vi er indrette, så stemningen bliver hyggelig og nærværende. Derfor arbejder vi løbende med spændende byggeprojekter i bæredygtige materialer. Dels fordi det skaber den rette stemning, men I den grad også fordi, vi kan se værdien i at genbruge.
I samarbejde med Genbyg på Amager har vi fundet gamle gulvbrædder fra en bygning ved Det Kongelige Teater. Brædderne er blevet behandlet, bearbejdet og genanvendt til design af de smukke og rustikke borde i vores restaurant.

Hyggelig genbrug

Alle bordene i vores stemningsfyldte vinbar er bygget af genbrugsplanker fra Københavns Frihavn. Plankerne har tidligere fungeret som gulve i en af de sidste oprindelige lagerhaller på havnen. Alle borde er designet og håndlavet efter gammel håndværkstradition – også fordi vi i den grad går ind for den gode genbrug af lækre materialer, som netop styrker vores mission om at skabe bæredygtige og hyggelige omgivelser.

Genanvendelse er vores styrke

At kunne se mulighederne for lækkert interiør i genanvendelige materialer ligger os meget på sinde.
Mange af vores konferenceborde er håndlavet helt fra bunden af genbrugsmaterialer – og efterbearbejdet, så de fremstår indbydende og eksklusive.
”Service, stemning og kvalitet er mine klare fokusområder for at sikre, at vores gæster trives, når de besøger vores hotel. Det hele må gerne dufte lidt af ‘ hjemmebag’. Dette være sig i forhold til den mad, vi tilbereder, det interiør, vi selv fremstiller af genbrugsmaterialer, og den service, vi yder overfor vores gæster.”

Claus Brunse, Adm. direktør, Hotel Lautrup Park

WordPress Hjælp ydes af WP Assistance ApS