Vi ved, at festen ikke kan gøres om!

BRYLLUP & FEST

Vi skræddersyr dagen efter jeres behov

Uanset om I skal holde en stor firmafest, et romantisk bryllup, en rund fødselsdag, en konfirmation eller en helt anden særlig begivenhed, så klarer vi opgaven.
Vi skræddersyr derfor dagen efter jeres behov, så den matcher jeres personlige ønsker og forventninger. Vi ved, hvor vigtig dagen er for jer – at alt bare spiller ned til mindste detalje.

– vi er med jer hele vejen.

Vi sørger for det hele

Vores store styrke er det samarbejde, vi har med vores kunder – det er jo jeres fest, som gerne skulle blive både smuk, uforglemmelig og mindeværdig.

Vi bakker op om den gode stemning og sørger for de hyggelige rammer, så gæsterne har fokus på at slappe af og hygge sig.

Jeres store dag, er også vores store dag!

Sammensæt selv menuen

Hvis I har lyst til selv at sammensætte jeres helt egen menu, kan I udvælge retterne fra vores aktuelle selskabskort.

I kan også vælge en af vores selskabspakker – priser fra 745,-

Du er også velkommen til at sende en forespørgsel til os – vi er klar til at hjælpe:

Gæste anmeldelse:

“Særdeles velfungerende og serviceorienteret hotel. Gode værelser, rent, super-god restaurant, super imødekommende og effektivt personale i reception og restaurant. Bookings, forespørgsler og praktiske issues løses hurtigt og effektivt. Personalet er særdeles kundeorienteret. Forstår gæstens hverdag – og yder altid professionel, kompetent og venlig betjening.”

Peter Lonnebjerg, Head of Sales, Tryg

God stemning med den rette underholdning

Hotel Lautrup Park har stor erfaring indenfor underholdning og hjælper meget gerne med at fuldende netop jeres fest med det rette set-up.
I er altid velkomne til at ringe og booke et møde til en uforpligtende snak om mulighederne til jeres helt særlige dag.

Fest til den lyse morgen

Der er jo ikke noget ved at skulle forlade et godt selskab og bruge tiden på transport. Hvis I vælger at holde jeres fest på Hotel Lautrup Park, tilbyder vi overnatning på vores lækre værelser til jeres gæster til fordelagtige priser.
Til overnatningen hører også vores store morgenmadsbuffet, hvor det er hyggeligt lige at gense gæsterne dagen derpå.
Hør nærmere på telefon: 44 68 10 00

Når mørket falder på

Afslappet og hyggelig atmosfære

I parterre har Hotel Lautrup Park en meget velindrettet og hyggelig natbar. Her har vores gæster mulighed for at hygge sig sammen over et slag billard, bordfodbold eller dart – og en drink eller øl fra vores eksklusive bar.
Derudover er rummet velindrettet med hyggelige pudesofaer og levende lys, som skaber den rette stemning til de sene nattetimer.

Stedet er helt jeres eget, hvis I ønsker det

Vi kan selvfølgelig sagtens sørge for det helt rigtige personale til netop jeres fest. Men omvendt – hvis I ønsker selv at være bartendere for en nat, er I meget velkomne til at folde jer ud bag baren med egne flasker efter smag og hvad dertil hører.

Kontakt

Brug nedenstående formular for at kontakte os eller send en mail til restaurantchef@lautruppark.dk.