Handling trumfer ord!

EVENTS & AKTIVITETER

Fuld fokus på værdi og udbytte

Ønsker I som virksomhed at skabe forandringer, flytte mindsets og påvirke jeres medarbejdere i en anden retning, kan en teambuildingevent være det rigtige redskab, som værktøj i forbindelse med et seminar eller kursus. Sport og fysiske aktiviteter giver ilt til hjernen og ofte højt humør. Indendørs kommunikationsmodeller kan give dybere dialog, fornyet respekt og stof til eftertanke. Vi hjælper gerne med det helt rette set-up til jeres dag.

Vi indretter for at skabe den gode stemning…

Kreativ sparringspartner til events og teamwork

Mangler I den kreative event på jeres dag, der netop får rystet folk sammen, smilet frem på læben og sammenholdet optimeret, så står vi klar til at hjælpe. Hotel Lautrup Park er omgivet af muligheder for at sammensætte den perfekte event til jer, så tag endelig en snak med os om mulighederne. Ring til Claus Brunse på telefon 44 68 10 00 eller send en forespørgsel nedenfor – vi er klar til at hjælpe:

Gæste anmeldelse:

“Vi bruger Hotel Lautrup Park til både egne overnatninger, vores gæsters overnatninger, kundekurser og julefrokost. Personalet giver en super service med store smil, kvaliteten af maden er i top, og så er værelserne rummelige, veludstyrede og godt lydisolerede. Læg dertil gode og gratis parkeringsmuligheder, gratis WiFi.”

Torben Pederden, Markedschef, Kredinor

Når mørket falder på

Natbar med mange muligheder

I parterre har Hotel Lautrup Park en meget velindrettet og hyggelig natbar. Her har vores gæster mulighed for at hygge sig sammen over et slag billard, bordfodbold eller dart – og en drink eller øl fra vores eksklusive bar. Derudover er rummet velindrettet med hyggelige pudesofaer og levende lys, som skaber den rette stemning til de sene nattetimer.

Vi indretter for at skabe den gode stemning…

Stedet er helt jeres eget, hvis I ønsker det

Vi kan selvfølgelig sagtens sørge for det helt rigtige personale til netop jeres fest. Men omvendt – hvis I ønsker selv at være bartendere for en nat, er I meget velkomne til at folde jer ud bag baren med egne flasker efter smag og hvad dertil hører.

Aktiviteter på udebane

Udlejning af cykler

Ønsker I at se lidt af det skønne naturområde, der omgrænser hotellet, har I mulighed for at leje cykler i receptionen hos Hotel Lautrup Park.

Fitness & velvære

Hotel Lautrup Park har lavet en samarbejdsaftale med fitnesskæden Fit & Sund, som ligger lige overfor hotellet.

Vi har et ønske om, at vores gæster har mulighed for at holde sig i form, da det for mange har stor betydning i ugen – at komme en tur i fitness.

Fit & Sund har alt hvad hjertet begærer inden for fitness. Der er både mulighed for at booke sig på holdtræning, friområde med maskiner, cykling, fysioterapi og meget mere.

Sømosen

Sømosen er et indbydende område til en hurtig tur ud i det grønne. Mosen er en del af en større mosaik af moser i Hjortespringkilen og Københavns vestegn.

En rask gåtur rundt om mosen tager ca. 20 minutter. Besøg blandt andet fugletårnet på turen. Der kan være fugtigt og mudret på dele af stien, så husk solidt fodtøj.

Ligger 10 minutters gang fra Hotel lautrup Park

Hjortespring Golfklub

1,1 km fra Hotel Lautrup Park

Ballerup Museum

Ballerup Museum er en del af det charmerende landsbymiljø i Pederstrup. På museet kan du opleve Ballerups historie, landboliv samt historien om storfyrstinde Olga og andre immigranter fra Ballerup.
5,8 km. fra Hotel Lautrup Park

Gammelgaard

Gammelgaard er et kunst- og kulturhus for moderne kunst beliggende i det naturskønne Hjortespring i det nordlige Herlev. Året igennem vises skiftende udstillinger med både danske og internationale kunstnere i tre smukke udstillingsbygninger, hvoraf Hovedhuset daterer sig tilbage til 1734. Sammen med koncerter og events skabes en kulturel ramme for at mødes på kryds og tværs i livet.
4,3 km. fra Hotel Lautrup Park

Tæt på storbyen København

Hotel Lautrup Park ligger 15 km. fra Københavns centrum og derved også mange store seværdigheder, som er et besøg værd. Her kan f.eks. nævnes:
  • Tivoli
  • Den lille havfrue
  • Christiania
  • Nyhavn
  • Støget
  • Amalienborg
  • Og mange flere
Tjek Visit Copenhagen nedenfor og blive klogere på alle de dejlige steder, der er værd at besøge.

Kontakt

Brug nedenstående formular for at kontakte os eller send en mail til hotel@lautruppark.dk.