Når mad, vin & stemning følges ad

RESTAURANT & VINBAR

En kærlighed til det nordiske køkken

Mad og vin er en central del af dit besøg på Hotel Lautrup Park. Vi sætter en ære i at stimulere dine smagsløg og gør vores ypperste for at give dig gastronomisk forkælelse, når du besøger vores restaurant Wine & Dine. Køkkenet anvender altid sæsonens bedste råvarer, så vi konstant kan sikre høj kvalitet og friskhed i vores retter. Et kig på menukortet afslører en kærlighed til det nordiske køkken spændende fra danske klassikere tilført et gourmetmæssigt og moderne twist til asiatisk inspirerede retter. Vi tilbyder både a la carte og dagens ret.

Restaurantens åbningstider
Frokost: Mandag – fredag 12.00 – 14.00
Aften:
Mandag – torsdag 18.00 – 21.45
Fredag – søndag 18.00 – 21.00

Den hurtige lækre ‘snack’ i farten

I vores bar er der mulighed for lidt lettere menuer til det hurtige møde, den lille hyggelige komsammen eller bare en hurtig snack.
Vores køkken gør en ære i at tilberede lækre delikatesser til den hurtige servering. Spørg endelig vores tjenere efter menukortet til det hurtige måltid i baren.

Barens åbningstider
Mandag – torsdag 12.00 – 21.45
Fredag 12.00 – 21.00
Lørdag – søndag 14.00 – 21.00

Økologi og friske råvarer

Hos Hotel Lautrup Park gør vi en dyd ud af, at dyrke vores egne urter, så vi hele tiden kan tilføre vores retter det tvist, der får den helt rigtige smagsoplevelse frem.
Samtidig er det en fryd for alle sanser at nyde det frodige bed i gårdhaven.

Send en forespørgsel til vores restaurant herunder:

Gæsteanmeldelse:

”Supergod mad. Både aftensmad og morgenmad var over forventning og blev indtaget i hyggelige omgivelser.”

Forskellig smag kræver et stort udvalg

Stemningsfyldt med masser af plads

Hos Hotel Lautrup Park er der plads til det hyggelige samvær, da vi netop elsker at være værtssted for hygge og god stemning.
I vores lækre vinbar har vi plads til store uformelle selskaber, små hyggelige sammenkomster eller den private snak over et glas vin.

Kant, kraft og fylde

I vores vinbar kan I nyde et bredt udvalg af lækre vine fra hele verden. Vi har allieret os med Laudrup vin, som med kyndig rådgivning og smag for kvalitet altid leverer de bedste vine til baren og restauranten.
Vores sortiment varierer efter sæson og høst, således at vi altid kan præsentere et bredt udvalg af den bedste vin, som matcher årstid og lejlighed. Vi har altid over 250 forskellige vine i vores montrer, som I kan nyde i vinbaren eller i restauranten.

Gæsteanmeldelse:

”Super vinbar og lounge! Jeg blev oprigtigt overrasket over det store udvalg og den høje kvalitet”

Kontakt

Brug nedenstående formular for at kontakte os eller send en mail til restaurantchef@lautruppark.dk